piatok 18. januára 2013

5 spôsobov ako nosiť obľúbené tričko


jacket
Jedným zo základných obohotaní outfitu je pridanie zaujímavého saka, svetríka alebo tenkej bundy. Môžeš doplniť aj o zaujímavé drobnosti ako jednoduchý prsteň či zapletený "rybí chvost."

2. Try it with skirt

...
Ďaľší so spôsobov ako nosiť obľúbné tričko inak ako so skinny džínsami je "zakasať" ho do sukne s vyšším pásom. Samozrejme nezabudnúť na čaro doplnkov.

 

3. Inspirated by boys

T-shirt outfit 3: Androgynous look with boyfriend jeans, red graphic tee, basic toms shoes, messenger bag, belt, menswear watch, beanie
Maximálne pohodlné. Skús obľúbené tričko s boyfriend rifľami a "pánskymi dopnkami" ako čiapka, či hodinky. Naviac unisex móda je čím ďaľej tým obľúbenejšia.

4. Try It with a Vest

T-shirt outfit 4: Rolling stones tee, denim vest, skinny jeans, leopard flats, jewelry

Vesta je ďaľší so spôsobov ako okoreniť outfit. Na výber sú rozne farby aj tvary. Ak si však vyberieš modrú džínsovú vestu, určite si nedávaj modré aj rifle, nevyzerá to dobre. Radšej stav na tie farebné, prípadne legíny s potlačou, pokiaľ nie je výrazná potlač na tričku.

5. Pair It with a Maxi Skirt

T-shirt outfit 5: Mint maxi skirt, leopard heart tee, bird ring, gold sparkle flats, red head scarf
Niekomu sa páči, niekto sa na to nemôže ani pozerať.  Reč je o maxi sukniach. Síce sú toto leto trendy, ale nie každý ich má v obľube. Ja ich osobne nemusím, ale ak by som našla zaujímavý kúsok, tak prečo nie?




Tak čo na to poviete? Poznáte aj nejaké iné kombinácie s tričkom ktoré stoje za vyskúšanie ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára